Post by frucanabsagca on Feb 10, 2022 11:04:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове злато ▞▞▞
▞▞▞ Happy Cooking 2: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
сапа
добре
няма добро замръзнало време, отворих го
казва ви да поставите ягоди в машината за сладко, но не ви показва ягоди или как да го направите. залепва в тази част. ужасна игра!
Добре е, но бавно, за да достигнете 3 звезди
Много хубаво приложение
обичам тази игра
не трябва да има реклами
Обичам да играя тази игра 😀😀😁
Тази така наречена игра е шега. Обновите хора!
обичам тази игра не толкова бързо
Опитах и деинсталирах няколко игри за готвене през последната седмица и губех надежда, докато не опитах това. Точно това търсех. Уникална механика за готвене, перфектно предизвикателство, надстройки, лесно достъпни, рекламите не притесняват. За забравящият човек, обърнете внимание на поръчката му веднага, тъй като той се обърка. Безплатни усилвания! Добавете 2 клиента или 15 секунди за гледане на реклама, което е достатъчно. Тонове награди, много енергия. Не се изискват покупки. Толкова е добър, почти завърших къщата за суши. 10/10.
Happy Cooking 2: Cooking Games Εύκολα mbf
Изтритото приложение винаги се заключва. Много бавно време за реакция на vfc
това е най-лошата игра, която някога съм играл, точно като щастливото готвене 1
Nashma
Деинсталиран след 5 минути. Буквално ми разби телефона.
Кога ще има нови нива.
Глупаво. Играх 5 нива и се върнах 2 назад, преиграх поднивата. Не ви дава време 2 дори да изпълнявате всички поръчки и ги покрива. И не заповеди, които са били там. Те просто се появяват и се покриват с въпросителен знак. Опитах 4 часа 2, за да се уверя, че не съм само аз. Деинсталиране.
مرحبا
Кога ще отворите нов ресторант? Завърших до ниво 80 с всичките 3 звезди.
Добра игра. Трябват повече нива
По-щастлив от други игри
Не ми харесва и играта е скучна
Vert Nice опитайте
Да, игра за освежаване на ума с освежаващ сладолед 💕
уви
Добра игра
Така
Всичко е наред, но трябва да сте бързи
Тази игра е много хубава, но когато стигнах до 6-то ниво, всички клиенти идват наведнъж и времето също свършва бързо, а кремът също свършва бързо, така че не мога да играя след време, много се раздразних 😡.. ..... така че, моля, погрижете се за този проблем....... Благодаря ви .........
Това е най-добрата игра, която играх, когато не правя нищо, включвам телефона си и щраквам върху щастливо готвене, вече не ми е скучно. Харесвам тази игра, имах игра за готвене на телефона ми свалена, но наистина не ми хареса играта, защото най-накрая ми стана скучна и не можех да издържам повече. Най-накрая видях тази игра и прочетох коментарите и това, което хората казваха за тази игра, беше невероятно какво казаха и затова избрах тази игра, защото ми хвана окото, когато я видях на телефона
🧐🧐🧐😖
Всичко е наред, но само до ниво 60?
Толкова супер
Наистина ми хареса тази игра, но завърших играта за една седмица! Има само 80 нива! Очаквах с нетърпение по-предизвикателни ресторанти за завладяване! Надяваме се, че ще актуализират и добавят още! Намек намек!
хубава графика
Happy Cooking 2: Cooking Games פנאי txg
اااااا
Тепърва започвам...
Лесен за игра.
Все още няма актуализации, откакто инсталирах. Завърших всички нива и чаках от цяла възраст за актуализации. Много отегчен и разочарован. Деинсталира се...
Happy Cooking 2:Summer Journey Gelegenheitsspiele wqo
Харесвате играта и факта, че можете да обличате своите герои, но...само 80 нива?? Защо ?? Аз искам повече. Надявам се да добавите нови нива и скоро нов ресторант.
СТРАХОТНО! Игра 4 за всички възрасти, жалко, че екипировките са толкова скъпи, направете ги по-евтини, отколкото струват 5+ звезди
Кутията за сладолед се отваря много бавно, при което клиентът се налива дълго.
Last Fortress: Underground Strategy wige
Не е страхотно, но не е толкова лошо
Не мога да поставя ягода върху сладолед в урока....моля, поправете.
Пристрастяваща. Не обичайте да спирате да играете.
Грешка при неуспех при извличане на реклами продължава да изскача, когато се опитвате да получите безплатни завъртания. Когато се възпроизвежда, видеото постоянно замръзва и губя от безплатните си завъртания ооооо
Игри за добра работа