Post by frucanabsagca on Feb 10, 2022 11:44:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots viss ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
ES mīlu šo spēli. Bet es nezinu, kāpēc asinis vienmēr ir ūdens. 😅😏 un ikreiz, kad pabeidzu līmeni, ekrānā vienkārši parādās mazs pūķis, tāpēc man vienkārši jāaizver spēle un jāspēlē vēlreiz.😢😪😤 Lūdzu, izlabojiet šo, lai iegūtu piecas zvaigznes.✨
Tā ir neticami, ļoti jauka! Paldies, ka padarījāt to par tiešsaistes spēli.
Tas bija normāli, bet aizsardzībā ir tik grūti
Man patik
Labi, bet vai varat pievienot 2 galīgo priekšnieku uz 25, tam vajadzētu būt titānam, jums ir nepieciešams hulk
Šī spēle ir lieliska, arī tā ir Ziemassvētku versija, taču pastāv problēma, ka spēlē tiek rādītas daudzas reklāmas pirms un pēc spēles. Un otrā problēma ir tā, ka ieroču un draugu cena ir tik liela, un garlaicīgas reklāmas mani tik ļoti aizdzina. Tātad, ja vēlaties piešķirt šai spēlei 5 zvaigznes, dariet kaut ko ar manām problēmām. Tātad, lūdzu, sadusmojiet nūju 6. Bet kāpēc jūs nedusmojāt nūju 2? 🤨🤨🤨
Royal Match Пъзели ocka
Šī spēle ir lieliska!! bet es piešķiru tai 1 zvaigznīti bcz pēc dienas vai 2 dienām, viss spēles gaita tiek zaudēta, un es nevaru to atgūt. Lūdzu, mēģiniet pēc iespējas ātrāk novērst šo problēmu.
Šī spēle ir balstīta uz cīņu, un glābšana ir balstīta uz cīņu un nevainīgu cilvēku glābšanu, ko sagūstījuši roku laupītāji. Tā turpināt.
Tas vienmēr tiek restartēts, kad izeju no spēles. Tas neglābj manu progresu. Lūdzu, izlabojiet to
Man patīk šī spēle, jo tā ir tik jautra, bet vai jūs varat pievienot spēlei kādu ieroci
Kopumā spēle ir ļoti laba spēlēšanā, bet tas ir nepatīkami, es pērku dzīvības veikalā, un, kad es sāku spēlēt spēli, dzīvības kļūst par 0, pat es tās nebiju izmantojis, lūdzu, izlabojiet šo problēmu.
No labākajiem līdz sliktākajiem! Tas pat neizgūst spēļu datus no Google Play spēlēm
Man ļoti nepatīk spēle, bet tā ir lieliska, man patīk, kā jūs pievienojāt draugus un robots ir pārāk dārgs, lūdzu, vēl vienu lietu, ko es vēlos, lai jūs samazinātu naudu par robotu, tas ir viss 😜 Kārena
Spēle laba un viss. Bet problēma ir tā, ka tajā trūkst izvairīšanās un izvairīšanās, tāpēc man nekas cits neatliek, kā saņemt katru uzbrukumu, kas īpaši vērsts pret ienaidniekiem ar ieročiem
izlabo šo kļūdu, kad es uzlādēju savu tālruni un izmantoju to, tas ATJAUNO MANU F CKING LĪMEŅUS, LĪMEŅUS, KAS ES ESMU ATBILSTĪTS UN MANS DRAUGS, KĀ ES IEGĀDĀJOS TĒMU PAR 30K 40K 70K U ZIN, CIK GRŪTI BIJA IEGŪT FONONE ŠIS BUGGED ES NĪNĪTU TO...UGH
Kad es to spēlēju un iegūstu monētas, izeju no spēles un spēlēšu to vēlreiz, tas tiks restartēts, monētas atgriezīsies pēc noklusējuma, un viss nav tik jauki, izlabojiet to vai mēģiniet spēlēt savu spēli, un jūs redzēsiet, kāda ir problēma.
Anger of stick 5 : zombie Aksiyon oea
Šī lietotne ir lieliska, taču katru reizi, kad es progresēju un izeju no spēles, atgriežoties viss mans progress tiek zaudēts un man jāsāk viss no sākuma
Šī spēle ir ļoti forša, bet kāpēc tur nav Mīklas, bet tajā, ko es lejupielādēju pēdējo, ir Mīklas
Man patīk šī spēle, bija jautri ! Bet es esmu spēlējis šo spēli vairāk nekā 3 gadus, un šobrīd tā kļūst garlaicīga, jo izstrādātājs neatjaunināja spēli gadiem ilgi, un es gaidīju šo spēli tik ilgi, un tā netika atjaunināta. Skumji
Šī ir visu laiku sliktākā spēle, ja jūs sākat spēli, dzīvnieks izpļaus uguni no kalna, un tas nekad nebeigsies, kāda spēle ir, noņemiet to dzīvnieku no turienes
Es ienīstu, ka iekraušana mani aizņem uz visiem laikiem, tas pagāja tik ilgi, es pat nezinu, es to ienīstu 😠😠😠
Kad es nospiežu sākuma pogu, tas nesāksies un mani neizņems no spēles, it kā nekas nebūtu noticis, lūdzu, novērsiet šo problēmu
Man patīk šī spēle, bet man nepatīk, kā es izrakstos un spēlēju vēlāk, un tad es sāku no sākuma, yoy, tas ir jāizlabo, jo kā mēs varam spēlēt, ja zaudējam, lūdzu, izlabojiet to cik ātri vien varat , kad es izrakstīšos un spēlēju nākamajā dienā, es atgriezīšos levol one, man ir jāatinstalē un jāinstalē atkārtoti, un tad man būs jāsāk 7. līmenis un es pazaudēšu visus savus ieročus
Anger of stick 5 : zombie Akció skoy
lag lag lag lag lag lag lag lag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! šī spēle ir tik aizkavēta un glichy! es ienīstu to spēli, tāpēc es uztaisīju vienu zvaigzni arī tad, kad zilais cilvēks aiziet tālu viņš nomirst no kā?!?!?!?!?!? un viņš necīnās ar mani, viņš iesita vienu sitienu, viņš skrien, sakot "palīdzi man"
Lieliska spēle man ļoti patīk. Man ir tikai dažas problēmas. Kā būtu, ja spēlētājam dotu iespēju paņemt munīciju un ieročus cīņas laikā, jo es neesmu pat pusceļā, tad visi mani ieroči ir tukši un tad sastopos ar tiem lielajiem ienaidniekiem, kuri atsakās mirt, turpretim paņemot munīciju un/ieročus padarītu to mazliet vieglāku.
Anger of stick 5 : zombie Action sho
Es to spēlēju gandrīz 10 gadus, tas ir ļoti patīkami
Mans tālrunis ir MiMax 3, un mana spēles pieredze ir šāda: kad 'draugs' paņem Crystal, tas tiek skaitīts kā G monētas. Pls labot. Vadības ierīces ir ieslēgtas, kad man nav ieroča, divas reizes jānospiež pirms efekta. Ieroča maiņas poga ir jānospiež daudz, lai varētu izmantot konkrēto ieroci, kuru vēlējāties. -Varētu ievietot izvēles rūtiņu katram ierocim, kuru gribējāt paņemt līdzi, pirms līmenis sāksies, tas palīdzēs. Video Graphic izsūcas (aizkavēta), ja tas ir pārāk pārpildīts, it īpaši, ja izmantoju Cross. Pls labot.
Normāla spēle
Tik nomākta. Vienā režīmā esmu sasniedzis 39. līmeni, bet pēkšņi mans ZS, jauda, zelts un dārgakmeņi atkal ir 0,!!!!.😭😣, Lūdzu, izlaboju šo kļūdu!
man patīk šī spēle, bet, lūdzu, pievienojiet šai spēlei vairāku spēlētāju spēli, lai spēlētu ar draugiem, izmantojot Bluetooth vai mobilo tīklāju, šī spēle būs tik forša, ja tai būtu vairāku spēlētāju režīms
Šī spēle ir pārāk laba, bet es iedevu šai spēlei 2, jo šajā spēlē zombijiem ir ieroči, tāpēc es vēlos, lai šī spēle Dveloper noņemtu ieročus no zombijiem.